начало изпратете е-мейл
 
Намерените с помоща на GPR-системите (с уредите на OKM)
 
Долупосочените ценни предмети са намерени с помоща на нашите уреди.По молба на клиентите за съжаление не можеме да посочваме имената им.
 
 
Кехлибарената стая която през 1716 г.е била подарена на Руския цар от Пруския крал, е намерен в Германия в града - Deutschneudorf от златотърсача Christian Haustein (от дясно)
 
 
 
Кехлибарената стая преди се е намирала в Русия- в Екатериновия Дворец.След нападането на фашистите стаята безследно изчезва. Злататърсача Christian Haustein подчертал че близо до града Deutschneudorf на 20 метра под земята е намерена една пещера.Също така подчертал че в пещерата се намират хиляди примки, които с помоща на уредите са били обезопасени.Злататърсача Christian Haustein който до тоя момент е вложил по вечето от своето имане за търсене на съкровища, с помоща на георадара в момента на търсене е уловил сигнал според който в пещерата се намира злато, сребро и скъпоценни камъни.Стените и мебелите на кехлибарената стая която е била подарена на Руския цар от Пруския крал, са били изработени от злато и кехлибар.Кехлибарената стая се възприема като 8. чудо на света от специалистите в областа на архетектурата и геологиятя.
 
Future I-160-Намерените скъпоценни камъни и нефритова статуя на дракона във Флорида-САЩ
:Удивителното откритие е направено в Януари 2008г. от група златотърсачи в Съединените Щати в град Флорида близо до църквата с помоща на георадара Future I-160.Заедно със скъпоценните камъни е намерен и Нефритава статуя на дракона която била висока 15 см. и с тегло 9 кг.
.
 
 
eXp 4000
 
 
 
 
Future 2005
 
eXp 5000
 
eXp 3000
 
Future I-160
 
 
Explorer 3000
 
 
Rover C
 
 
Rover C
 
 
Future 2005
 
 
Future I-160
 
 
Walkabout Deluxe
 
 
Localizer 3000
 
 
Rover C
 
 
Rover Deluxe
 
 
Walkabout Deluxe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За безплатен каталог. З а цените на уредите